luni, 17 septembrie 2012


Fraţilor,

Cea de a doua carte intitulată "Identity Sheets" a aparut deja la acceaşi prestigioasă editură PublishAmerica. O puteţi găsi la 

Mi-a permis să traduc cele de pe coperta a doua exterioară şi care sunt redate mai jos:
 

 
Cuvântul  are propria putere, poate vindeca, poate materializa gândurile, poate fi o cale spre Dumnezeu, dar numai vorbit ori scris pentru a crea comuniune între oameni şi ţinând tot timpul calea de mijloc. Cuvântul stă la baza Gnozei, în încercarea de a explica inexplicabilul, ghidând călătorul spiritual pe scara cunoaşterii: raţională, imaginativă, intuitivă, şi deasupra tuturor: necunoaşterea conştientă. Cuvântul este de asemenea un vehicul al rugăciunii, care ne conectează cu energiile necreate şi ne ridică din condiţia noastră decăzută. Dar trebuie să avem grijă, deoarece, aşa cu textele sfinte spun: „Cuvântul lui Dumnezeu nu este vorbărie”, şi chiar Domnul Nostru Iisus Hristos ne porunceşte să avem cuvintele noastre simple, „da” dacă este „da” şi „nu” dacă este „nu”. Sfinţii părinţi ne sfătuiesc să nu vorbim mult, pentru că aceasta diluează încărcătura spirituală a cuvintelor. „Identity Sheets” („File de Identitate”) încercă să arate cum cuvintele devin diferitele noastre identităţi, cum construiesc ele în jurul nostru lumea în care vrem să trăim.

Încercând să-mi prezint biografia ce pe ceva E.L.S.E. (ALTCEVA, ALTCINEVA, DIFERIT…) aş spune despre mine că: am trăit în regimul comunism şi în democraţie aproape jumătate din viaţă în fiecare; am trăit în mileniul şi secolul trecute şi trăiesc în secolul actual şi în mileniul trei; am văzut cometa Halley, o eclipsă totală de soare şi, cel mai important lucru, trăiesc visul de a fi fost publicat de PublishAmerica: de două ori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu